Мениджърът на Челси Греъм Потър заяви, че неговите футболист са пределно мотивирани да покажат по-доброто си лице и да успеят да отстранят Борусия (Дортмунд) във втория сблъсък между двата тима от 1/8-финалите в Шампионската лига. Първата среща преди две седмици бе спечелена от германците с едно попадение.

“Това е специален мач за нас и ще опитаме всичко, за да се класираме напред в Шампионската лига. Изиграхме няколко мача, в които можехме да вкараме повече от един гол и имаме нужда от това представяне утре. Изправяме се срещу топ отбор, който е в добра форма и постига победи. Нашият отбор също подобри настроението си след победата през уикенда и сме пределно мотивирани. Искаме да покажем най-доброто, на което сме способни,” заяви треньорът.

47-годишният наставник също така поясни, че решение за участието на Рийс Джеймс ще бъде взето утре преди двубоя. Американското крило Кристиан Пулишич е възстановен и ще е част от групата за двубоя, но там няма да попадне Нголо Канте, който дълго време лекуваше травма, но от известно време вече тренира със своите съотборници.

“За Рийс Джеймс ще решим утре. Кристиан Пулишич е в отбора, но за Нголо Канте е твърде рано да се завърне, макар че всичко при него изглежда добре. Ситуацията около него е сложна, защото той бе доста време аут и сега трябва постепенно да го върнем в игра. Вълнуваме се, че вече върви в правилната посока, но скоро няма да е готов за цял мач,” разясни Потър.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago