Манчестър Юнайтед понесе изключително тежко поражение в неделя вечер, когато загуби със 7:0 от големия враг Ливърпул. Футболистите на “червените дяволи” допуснаха цели шест гола през втората част, а сякаш изобщо не бяха на терена след второто попадение, което допуснаха във вратата си. 

Днешната английска преса съобщава, че мениджърът на тима Ерик тен Хаг е бил вбесен от представянето на своите футболисти. Нидерландецът им е заявил, че няма да приеме никакви извинения за тежката загуба и оправдания с преумората са неприемливи. Също така треньорът е обяснил, че ново подобно представяне ще е последно за голяма част от играчите и те няма да получат нов шанс. Тен Хаг е накарал своите футболисти да гледат само избрани моменти от мача с Ливърпул, като се е опитал да ползва ужасното им представяне за мотивация, обяснявайки, че то трябва да получи бърз и подобаващ отговор още в четвъртък срещу Бетис, а не да причинява срив сред играчите.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages