Тази вечер Манчестър Юнайтед посреща Бетис в първия двубой от 1/8-финалите на Лига Европа. "Червените дяволи" ще трябва да измият срама от тежката загуба с 0:7 от Ливърпул в първенството през уикенда. Още повече, че те се водят като един от големите фаворити за спечелване на турнира. Бетис обаче също има своите амбиции и въобще не е за подценяване. Испанците със сигурност ще опитат да се възползват от разклатеното самочувствие на съперника, за да му нанесат нов удар.

Ерик тен Хаг не е направил нито една промяна от в сравнение със състава от резила с Ливърпул. Той е избрал да започне мача с Ваут Вегхорст на върха на атаката и Маркъс Рашфорд, Антони и Бруно Фернандеш зад гърба му. Фред и Каземиро ще са двойката опорни полузащитници.

📋 Our starting XI this evening...

🔴 Bring on United! 🔴#MUFC || #UEL

— Manchester United (@ManUtd) March 9, 2023

Мануел Пелегрини пък залага на Айосе Перес на върха на атаката и Луис Енрике, Хоакин и Хуанми от по-задни позиции. В центъра на терена ще си партнират Гуидо Родригес и Вилиам Карвальо.

💚🤍🖤

¡Nuestro once inicial para el #ManUtdRealBetis!#DíaDeBetis #EuroBetis pic.twitter.com/8LCX1lk5qC

— Real Betis Balompié 🌴💚 (@RealBetis) March 9, 2023

МАН Ю: Де Хеа, Далот, Варан, Мартинес, Шоу, Каземиро, Фред, Антони, Фернандеш, Рашфорд, Вегхорст

БЕТИС: Браво, Соболи, Пецея, Фелипе, Винисиус, Карвальо, Родригес, Хуанми, Хоакин, Енрике, Перес

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe