Наставникът на Пирин (Благоевград) Христо Янев похвали футболистите си за представянето и победата им с 2:0 над Хебър. Също така треньорът допълни, че най-трудно му е когато се изправя срещу Владимир Манчев, с когото работеха дълги години в тандем.

“Спечелихме с голямо желание и концентрация. Момчетата бяха здраво стъпили на земята. Двата гола осигуриха успеха, но запазихме модел на поведение през целия мач. През първото полувреме вратарят им извади много ситуации. Очаквахме, че първия гол ще пречупи Хебър, така и се получи.

Познавам футболистите достатъчно добре, знам как работят, какви са желанията и емоциите им. Исках да вдъхна кураж на Боби. Не е само той. Не е лесно да изберем 11-те, които ще стартират. Важно е да запазим 11-те, които завършват мача.

Освен, че имаме дух и воля, имаме и качества. Въпросът е колко здраво сме стъпили на земята, колко време ще запазим това поведение и колко много искаме Пирин да остане в Първа лига.

При всички положения искаме победи, аз ги искам най-много. Съблекалнята е много обединена. Виждам момчета, които подават ръка на човек в нужда.

С Владо Манчев работихме много време заедно. Научих много неща от Владо. Той е човек, който има качества да стане добър треньор. За нас е най-трудно, когато трябва да се изправим един срещу друг”, разясни наставникът на Пирин.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe