Тази вечер Ювентус посреща Сампдория в среща от 26-ия кръг на Серия "А". Торинци очакват лесна победа срещу намиращия се в ужасяваща форма съперник, който е и на дъното на класирането. Трите точки са важни за "старата госпожа" в битката за Европа, а защо не и за Шампионската лига, ако наказанието с отнетите 15 точки бъде отменено. "Моряците" пък ще се надяват да направят някаква сензация, за да спрат пропадането си и да опитат да се отлепят от дъното, макар това да изглежда доста трудна задача.

Масимилиано Алегри отново има трудности с окомплектоване на състава си заради контузии на важни играчи. Така той е избрал да даде шанс на трима от младоците в отбора, които започват от първата минута. Енцо Баренечеа ще действа в халфовата линия, заедно с Адриен Рабио, докато Фабио Мирети и Николо Фаджоли ще действат като атакуващи халфове зад нападателя Душан Влахович.

📜 𝕆𝕦𝕣 #𝕁𝕦𝕧𝕖𝕊𝕒𝕞𝕡 𝕤𝕥𝕒𝕣𝕥𝕖𝕣𝕤 ⚪️⚫️ pic.twitter.com/1XHOnu2TUL

— JuventusFC 🇬🇧🇺🇸 (@juventusfcen) March 12, 2023

За гостите в атака започва Маноло Габиадини, който ще има подкрепата на Филип Джуричич и Мехди Лерис. Хари Уинкс и Томас Ринкон пък ще си партнират в средата на терена.

📄 | FORMAZIONE

Mister #Stankovic ha scelto gli 1⃣1⃣ titolari per #JuveSamp.#SerieATIM#FORZADORIA 🔵⚪️🔴⚫️⚪️🔵 pic.twitter.com/QodMAxQNps

— U.C. Sampdoria (@sampdoria) March 12, 2023

ЮВЕ: Перин, Данило, Бонучи, Бремер, Де Шилио, Баренечеа, Рабио, Фаджоли, Мирети, Костич, Влахович

САМП: Турк, Нуйтинк, Гюнтер, Амионе, Дзаноли, Агуело, Уинкс, Ринкон, Джуричич, Лерис, Габиадини

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe