Нападателят на Манчестър Юнайтед Мейсън Грийнууд планира да се ожени за приятелката си Хариет Робсън, съобщава вестник “Сън”. 

Острието бе арестуват в началото на 2022-а година по обвинения в изнасилване, физическо насилие и контролиращо поведение именно от нея, но в началото на февруари тази година те бяха изненадващо свалени изцяло от Кралската прокуратура. Впоследствие стана ясно, че именно Робсън е оттеглила своите показания, а малко по-късно се оказа, че Робсън е бременна от Грийнууд и двамата са подновили отношенията си, което е станало причина за оттегляне на показанията. 

🚨🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿| BREAKING!

Mason Greenwood intends to MARRY his girlfriend, Harriet Robson, after rape charges against him were dropped.

[via @TheSun] ✅🫣#MUFC pic.twitter.com/QHOmFKKytm

— UtdChronicle (@UtdChronicle) March 17, 2023

Вчера двамата са били забелязани да излизат от хотел в центъра на Лондон, а вестникът допълва, че двамата са информирали своите семейства за скорошна венчавка. Нападателят продължава да е отстранен от Манчестър Юнайтед, макар да получава пълната си заплата от 75 хиляди паунда на седмица, а клубът провежда вътрешно разследване, след което ще бъде взето окончателно решение за бъдещето на играча.

Manchester United star, Mason Greenwood has been spotted out with his pregnant partner while they prepare to get married. pic.twitter.com/v8dmiegXbm

— Nana Kwesi Eshun (@_NanaCwesi_) March 18, 2023

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages