Челси ще опита да се запише четвърта поредна победа във всички турнири в домакинството си на Евертън в двубой от 28-ия кръг на Премиър лийг. Лондончани спечелиха предишните си два мача в първенството, като между тях надделяха и над Борусия (Дортмунд) и се класираха за 1/4-финалите на Шампионската лига. Всичко това свали голяма част от напрежението, което тегнеше върху мениджъра Греъм Потър. Евертън също спечели последния мач в първенството, но „карамелите“ имат нужда от точки, тъй като в момента са само на една над зоната на изпадащите.

Потър е направил три промени от мача с Лестър. Беноа Бадиашил, Рийс Джеймс и Кристиан Пилушич започват днес, за сметка на Лофтъс-Чийк, Кукурейя и Мудрик, които сядат на пейката. Голямата новина е завръщането на Н'Голо Канте в групата след отсъствие от повече от седем месеца заради контузия.

A 50th Chelsea Premier League appearance for Chilly today! 🤗#CheEve pic.twitter.com/lzFek1EPuH

— Chelsea FC (@ChelseaFC) March 18, 2023

Шон Дайч залага на същия състав, който преди седмица победи Брентфорд.

Челси: Кепа, Фофана, Кулибали, Бадиашил, Джеймс, Фернандес, Ковачич, Чулуел, Пулишич, Хавертц, Феликс

Евертън: Пикфорд, Коулман, Кийн, Тарковски, Годфри, Иуоби, Онана, Гей, Дукуре, Макнийл, Грей

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО ТУК!

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe