Франция ще гостува на Република Ирландия в Дъблин в двубой от втория кръг на битката в квалификационна група В за Евро 2024. Тимът на Дидие Дешан стартира с убедително 4:0 над Нидерландия, докато за домакините това ще е първа среща от цикъла. Евентуална победа още сега би направила “петлите” почти сигурен финалист, имайки предвид че в групата е и Гибралтар, а за Германия ще пътуват първите два в крайното класирането. В другия двубой от групата, който ще се изиграе тази вечер, Нидерландия приема именно аутсайдера Гибралтар.

Промените в състава на Дидие Дешан в сравнение с мача с "лалетата" са три. Едуардо Камавинга стартира в халфовата линия за сметка на Орелиан Чуамени, а Банжамен Павар и Оливие Жиру започват вместо Жул Кунде и Кингсли Коман. Нападателят на Милан е на върха на атаката, а Рандал Коло Муани минава отдясно на нападението на "петлите". Отляво отново е капитанът Килиан Мбапе.

Notre 𝗰𝗼𝗺𝗽𝗼' 𝗱𝗲 𝗱𝗲́𝗽𝗮𝗿𝘁 face à la République d'Irlande ⚔️

Coup d'envoi à 20h45 sur @TF1 !

🇮🇪🇫🇷 | #IRLFRA | #FiersdetreBleus pic.twitter.com/8CGjBEXmdY

— Equipe de France ⭐⭐ (@equipedefrance) March 27, 2023

Ейре: Базуну, Н. Колинс, Игън, О'Шей, Коулман, Молъмби, Кълън, Дохърти, Найт, Огбене, Фъргюсън

Франция: Менян, Павар, Конате, Упаменако, Т. Ернандес, Камавинга, Гризман, Рабио, Коло Муани, Жиру, Мбапе

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago