Манчестър Юнайтед гостува на Нюкасъл в мач от 29-ия кръг на Премиър лийг. Двата тима са разделяни от едва три точки в класирането и за всеки от тях ще е изключително важно да спечели двубоя, за да продължи битката си за място в зона Шампионската лига. В края на февруари "червените дяволи" спечелиха именно срещу "свраките" във финала за Купата на лигата и по този начин грабнаха първи трофей от 2017 година.

Мениджърът на домакините Еди Хау не е прави нито една промяна в своя състав в сравнение с тима, който спечели срещу Нотингам Форест преди две седмици. Ник Поуп и Свен Ботман, които пропуснаха ангажиментите със своите национални тимове, отново са на линия и започват от първата минута.

Unchanged. 👊

HOWAY NEWCASTLE! ⚫️⚪️#NEWMUN pic.twitter.com/G1C0xKRfH3

— Newcastle United FC (@NUFC) April 2, 2023

Наставникът на “червените дяволи” Ерик тен Хаг пък прави три промени в своя тим в сравнение с този, които надделя трудно срещу Фулъм на 1/4-финалите за ФА Къп. Диого Далот, Рафаел Варан и Антони се завръщат сред титулярите, Хари Магуайърм, Джейдън Санчо сядан на скамейката, а Аарън Уан-Бисака не е в групата.

Our team is locked in! 🔒 #MUFC || #NEWMUN

— Manchester United (@ManUtd) April 2, 2023

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages