Крилото на Милан Рафаел Леао логично бе много щастлив след разгромната победа на неговия Милан с 4:0 като гост на Наполи в среща от Серия "А" снощи. Португалецът се отличи с два гола в мача.

"Знаехме, че това е важен мач срещу страхотен съперник, който прави чудесен сезон. Чухме няколко неща, които хора извън Милано казаха и които ни дадоха допълнителна енергия. Искам да благодаря на нашите фенове и на отбора, тъй като работихме невероятно като едно цяло, това е Милан", каза Леао пред DAZN.

Rafael Leao thanks Milan and Stefano Pioli for helping him ‘find myself again’ and explains the celebration in a 4-0 win over Napoli, as well as his decision to swap shirts with Kvicha Kvaratskhelia https://t.co/9hkROjJAT9 #ACMilan #Napoli #SerieA #NapoliMilan #SerieATIM

— Football Italia (@footballitalia) April 2, 2023

Обичам да отговарям на терена. Имах два трудни месеца, но сега намерих себе си”, добави португалецът.

И добави, че е голям почитател на грузинската звезда на Наполи Хвича Кварацхелия. "Размених фланелката си с Кварацхелия. Аз съм му голям фен, имаме сходен стил на игра", каза още Леао след мача.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago