Защитникът на Манчестър Юнайтед Люк Шоу е подписал нов договор до 2027 година, съобщиха официално от клуба. Настоящият контракт на левия защитник изтичаше през лятото на следващата година. 

Английският бранител бе изваден от титулярния състав след трагичното начало и загубите от Брайтън от Брентфорд, но се завърна през октомври и впоследствие започна всеки един от следващите мачове в Премиър лийг. Шоу е част от състава на “червените дяволи” от 2014 година, когато за него бяха платени 30 милиона паунда на Саутхамптън. До момента той има 249 мача за девет години в клуба и три трофея - две Купи на лигата и един триумф в Лига Европа. 

🔴 @LukeShaw23 is here to stay! ✍️#MUFC

— Manchester United (@ManUtd) April 4, 2023

“Люк е изключително важен играч за отбора и израсна много до един от най-добрите защитници в света. Той е в клуба от близо десетилетие и разбира очакванията за успех и упоритата работа, ангажираността и високите стандарти, необходими за постигането му. Той добави лидерство към своите качества и всички очакваме да го виждаме и следващите години с фланелката на Манчестър Юнайтед,” заяви футболният директор на тима Джон Мърто.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages