Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти заяви, че неговият отбор не се отказва от борбата за титлата в Ла Лига, въпреки че изостава на 12 точки от Барселона. Италианският специалист отхвърли мненията, че не е щастлив на “Сантиаго Бернабеу”. “Лос бланкос” постигна в сряда вечер впечатляваща победа с 4:0 в гостуването си на Барселона и се класира за финала на Купата на краля. Утре мадридчани ще приемат Виляреал.

“Не се отказваме от Ла Лига, стига математиката да ни го позволява. Не бих се сменил с Чави за нищо на света, защото не бих могъл да тренирам Барселона, а и защото съм напълно щастлив тук. Аз съм в най-добрия клуб в света и съм много доволен от това. След 1272 мача нямам какво да доказвам на никого. Не следя нещата мач за мач статистически, но този на “Камп Ноу” е в моите топ 10. Най-важното е, че играчите са обединени и много развълнувани, а такива мачове ни дават увереност,” заяви Анчелоти.

След това той коментира състоянието на Карим Бензема, Тони Кроос и Лука Модрич, които показват колебание в представянето си и редуват силни с по-слаби мачове.

“Виждам Бензема, Кроос и Модрид, както съм ги виждал винаги. Нормално е да има амплитуди в представянето им през сезона, да минават през различни моменти. Трябва да бъдат оценявани по това, което правят, а не по възрастта им. Те продължават са на ниво и да са добре физически, но и могат да контролират мачове по начин, който не можеш да купи на пазара,” заяви специалистът.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages