Манчестър Юнайтед приема Евертън на „Олф Трафорд“ в двубой от 30-ия кръг на Премиър лийг. „Червените дяволи“ ще се опитат да постигнат втора поредна победа в първенството, като това ще означава, че ще удължат серията си без загуба на своя стадион на 24 мача. „Карамелите“ са в добра поредица и нямат поражение в последните четири срещи в лигата, но имат нужда от всяка точка, тъй като в момента са над зоната на изпадащите само по голова разлика.

Мениджърът на домакините Ерик тен Хаг е направил три промени в сравнение с двубоя с Брентфорд през седмицата. И трите са в защитната линия. Аарън Уан-Бисака и Тайрел Маласия започват като десни бранители, а капитанът Хари Магуайър заменя Рафаел Варан в центъра на защитата. Голямата новина обаче е завръщането в групата на Кристиан Ериксен, който остава на пейката за началото.

Special milestone. Special player.

A landmark outing for @MarcusRashford awaits... ⭐️#MUFC || #MUNEVE pic.twitter.com/EZPxll42um

— Manchester United (@ManUtd) April 8, 2023

Шон Дайч е направил само една корекция от двубоя с Тотнъм в понеделник. Елис Симс заменя наказания Абдулай Дукуре на върна на атаката на „карамелите“.

Манчестър Юнайтед: Де Хеа, Уан-Бисака, Магуайър, Мартинес, Маласия, Мактоминей, Забитцер, Антони, Фернандеш, Санчо, Рашфорд

Евертън: Пикфорд, Коулман, Тарковски, Кийн, Годфри, Онана, Гей, Иуоби, Макнийл, Грей, Симс

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО ТУК!

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe