Процесът по евентуална продажба на Манчестър Юнайтед ще навлезе в трети кръг, който ще предполага изпращането на нови оферти от страна на заинтересованите страни, информира днес местната преса. За това развитие на ситуацията за били информирани участниците от американската банка “Рейн”, след като те подадоха своите оферти на 23 март. 

За основни фаворити за закупуванто на “червените дяволи” към този момент са смятани шейх Джасим бин Хамад Ал-Тани и британския милиардер сър Джим Ратклиф. Техни делегации бяха и на “Олд Трафорд” през миналия месец, когато бяха проведени срещи с ръководството на клуба. В САЩ се появиха информации, че цели седем заинтересовани страни, които са отправили свои предложения за различни проценти и варианти за инвестиция в 20-кратните шампиони. 

Решението да се навлезе в нов кръг от предложения, а не в период на ексклузивност и водене на конкретни разговори с един конкретен кандидар е разчетено от медиите като знак, че семейство Глейзър все още не е получило предложение, което да ги удовлетворява. Въпреки това информациите гласят, че продължава да цари известна увереност, че американците все пак искат да се разделят с клуба.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages