Фейенорд приема Рома в първи мач от четвъртфиналите на Лига Европа. Поради опасения от сблъсъци между феновете привърженици на "вълците" няма да присъстват на двубоя. Двата отбора се срещнаха на финала на Лигата на конференциите миналия сезон. Тогава римляните спечелиха с 1:0 след попадение на Николо Дзаниоло.

Жозе Моуриньо е върнал Тами Ейбрахам и Лоренцо Пелегрини в състава. Двамата ще действат в атаката заедно с Пауло Дибала. Те заменят контузения Ола Солбакен и Стефан Ел Шарауи, които започнаха срещу Торино миналата седмица. В халфовата линия титуляр е Неманя Матич на мястото на Вайналдум, а в защита Ибанйес е предпочетен пред Диего Йоренте. Фейенорд е без Куинтен Тимбер, но Алиреза Яханбакш е възстановен и е сред титулярите. Вратарят Джъстин Байлоу е в тима за първи път от началото на февруари.

🟨📋🟥

Here’s how we line up for tonight’s first leg clash against Feyenoord! 👊#ASRoma #UEL #FeyenoordRoma pic.twitter.com/HUftY47BO1

— AS Roma English (@ASRomaEN) April 13, 2023

ФЕЙЕНОРД - РОМА

ФЕЙЕНОРД: Байлоу, Геертруида, Траунер, Ханко, Хартман, Кокчу, Симански, Вийфер, Яханбакш, Гименес, Идриси
РОМА: Руи Патрисио, Манчини, Смоулинг, Ибанйес, Залевски, Кристанте, Матич, Спинацола, Пелегрини, Дибала, Ейбрахам

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago