Манчестър Юнайтед приема Севиля в първия сблъсък между двата тима от четвъртфиналите в Лига Европа. “Червените дяволи” вече спечелиха един трофей за сезона, след като триумфираха в Купата на лигата, но продължават да са гладни за успехи. От другата страна испанците не правят най-добрия си сезон в Ла Лига, но в последните години спечелиха именно този турнир цели шест пъти и никога не могат да бъдат подценявани в него. 

Мениджърът на “червените дяволи” Ерик тен Хаг не може да разчита на голямата си звезда през тази кампания Маркъс Рашфорд, който получи травма при сблъсъка с Евертън през уикенда. Нидерландецът залага на Антони Марсиал на върха на атаката, след като френското острие вкара срещу “карамелите” след появяването си от скамейката. Той ще бъде подкрепян от Антъни, Джейдън Санчо и Бруно Фернандеш, а добрата новина за англичаните е завръщането на Каземиро в титулярния състав. 

✅ ¡Once confirmado!

📋 Así saldremos a la cancha ante el Sevilla de José Luis Mendilibar.#MUFC #UEL

— Manchester United (@ManUtd_Es) April 13, 2023

Хосе Луис Мендилибар, който отскоро застана начело на андалусийците, прави доста промени в своя състав в сравнение единайсеторката, която завърши наравно 2:2 като домакини на Селта. Сред титулярите за испанския тим личат сериозни имена като Ерик Ламела, Хесус Навас и Иван Ракитич. Интересен за отбелязване факт е, че на скамейката остава Алекс Телеш, който е в Севиля под наем именно от Манчестър Юнайтед.

🚨 XI #UEL ⤵

Bono - Montiel, Nianzou, Marcao, Acuña - Fernando, Gudelj, Rakitic, Ocampos, Óliver Torres - Lamela.#WeareSevilla #NuncaTeRindas pic.twitter.com/5Bm1WdXt6w

— Sevilla Fútbol Club (@SevillaFC) April 13, 2023

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages