Треньорът на Ланс - Франк Хайсе, коментира поражението на отбора си от Пари Сен Жермен с 1:3 в мача от 31-ия кръг на френската Лига 1. Той бе разочарован от поражението, но остана горд от непримиримостта на футболистите си.

“Преди всичко чувството е разочарованието от загубения мач. Първите 20 минути стояхме добре в мача. На второ място, гордеем се, че останахме в играта, запазихме принципите си, опитахме да се изправим. Положихме усилия до края, но вкарахме само един гол, а можехме и поне още един”, коментира Франк Хайсе.

🎙️ "Le rouge change le match mais est logique " - Franck Haise #RCLens 🔴🟡

Le coach du RC Lens est rassuré de la non-blessure d'Hakimi sur la faute et fait le point sur le match de ce soir.

Au micro d'@alexandreruiz @riomavuba @jpalmieri_15 #PSGRCL #RCL pic.twitter.com/SbrlOxFCoP

— Free Ligue 1 (@FreeLigue1) April 15, 2023

Наставникът на Ланс говори и за червения картон на футболиста си Самед Абдул Самед в 19-ата минута, който остави отбора с човек по-малко за повече от час игра.

„Червеният картон беше напълно логичен, няма две мнения по въпроса. Няма да съм много ясен, ако ви кажа друго”, каза още Хайсе.

Les joueurs du RC Lens applaudis par leurs supporters 🔴🟡 #PSGRCL #RCLens #RCL pic.twitter.com/U9jfescWwh

— Free Ligue 1 (@FreeLigue1) April 15, 2023

Поражението унищожи и теоретичните шансове, които имаше Ланс да спечели титлата, като сега възпитаниците на Франк Хайсе ще трябва да се борят да запазят мястото си в зона Шампионска лига.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago