Манчестър Юнайтед гостува на Нотингам в мач от 31-ия кръг на Премиър лийг. “Червените дяволи” ще търсят трета поредна победа в първенството, с която да вземат преднина пред конкурентите от Нюкасъл и Тотнъм, който загубиха във вчерашния ден, в борбата за зона Шампионска лига.

Домакините пък са в много негативна серия и имат само един хикс и четири загуби в последните пет двубоя в първенството. Те заемат първото място точно под чертата и също ще се стремят да вземат трите точки в борбата си да останат в Премиър лийг.

Мениджърът на гостите Ерик тен Хаг прави три промени в своя състав спрямо тези, които започнаха от първата минута срещу Севиля. Капитанът Хари Магуайър и Виктор Линдельоф заемат местата в центъра на отбраната, след като титулярите в тази зона Рафаел Варан и Лисандро Мартинес получиха травма срещу испанците преди няколко дни. Диого Далот, който в последните години основно играе на десния фланг, днес ще е отляво, където заменя Тайлър Маласия след грешките на нидерладенца в последния мач.

Our team is locked in! 🔒 #MUFC || #NFOMUN

— Manchester United (@ManUtd) April 16, 2023

Стив Купър прави четири промени сред своите титуляри спрямо титулярите при загубата срещу Астън Вила преди седмица. Ренан Лоди, Ремо Фройлер, Скот Маккена и Тайуо Ауоний заемат местата на Джонджо Шелви, Джо Уоръл, Хари Тофоло и Шейку Куяте.

🔁 Four changes from #AVLNFO.
🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿 Scott returns to the XI.
🇳🇬 Taiwo leads the line.

Introducing your Forest line-up for #NFOMUN 📋 pic.twitter.com/PSgzFLxPaV

— Nottingham Forest (@NFFC) April 16, 2023

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages