Ювентус не е в най-добрата си форма. След равенство с Интер за Купата на Италия последва загуба от Лацио в първенството. В четвъртък "бианконерите" спечелиха срещу Спортинг в първи четвъртфинал от Лига Европа, но португалците ги надиграха в голяма част от двубоя и само неумението им да вкарват положенията си и добри изяви на вратарите Шчесн и Перин спаси тима на Алегри.

В мача срещу Спортинг Войчех Шчесни имаше проблеми с дишането и бе сменен в края на първото полувреме. Именно това е причината днес срещу Сасуоли на вратата да започне Матия Перин. Алекс Сандро е наказан, а Мойс Кийн, Матия Де Шилио и Кайо Жорже са контузени.

Tommaso Barbieri, chi è il giocatore della Juventus titolare contro il Sassuolo. Dalla Champions alla sfida con Ronaldo https://t.co/M8Yd3GYJAY

— Repubblica Sport (@SportRepubblica) April 16, 2023

Анхел Ди Мария и Федерико Киеза получават почивка, а Душан Влахович и Аркадиуш Милик започват в атаката на Юве. Алегри очевидно има желание да запази някои играчи за реванша срещу Спортинг. Като титуляр по дясното крило започва 20-годишният Томазо Барбиери, който ще направи дебют в Серия А. Сасуоло е без капитана си Доменико Берарди.

САСУОЛО - ЮВЕНТУС 0:0

САСУОЛО: Консили, Толян, Ерлич, Тресолди, Рожерио, Фратези, Максим Лопес, Енрике, Байрами, Пинамонти, Лориенте
ЮВЕНТУС: Перин, Гати, Бремер, Данило, Барбиери, Костич, Фаджоли, Паредес, Рабио, Милик, Влахович

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago