Треньорът на Черно море Илиан Илиев определи група от 20 футболисти за домакинството на Локомотив Пловдив в мач от 26-ия кръг на efbet Лига. От нея заради наказание отпадна Александър Василев, както и бранителят Росен Стефанов, който е с болки в бедрото след мача на дублиращия тим със Спартак 1918 Варна.

В тимовия лист се завръща Ангел Ангелов, който пропусна няколко мача на варненци заради контузия, както и Мазир Сула, който също лекуваше травма.

В групата на Черно море за срещата са Георги Георгиев, Иван Дюлгеров, Цветомир Панов, Живко Атанасов, Виктор Попов, Мартин Дичев, Даниел Димов, Влатко Дробаров, Арлинд Дакай, Мазир Сула, Васил Панайотов, Стефан Велев, Мишаел Алвес, Велислав Василев, Николай Златев, Едгар Пашеко, Алекс Фернандес, Ангел Ангелов, Атанас Илиев и Исмаил Иса.

„Моряците“ приемат тима на Локомотив Пловдив утре от 20:15 часа на стадион "Тича" във Варна. Цената на билетите за двубоя е 9 лева и ще се продават на касите на стадиона от 17:15 часа.

Преди тази среща Черно море заема шестата позиция с 42 точки в актива си, докато пловдивските "железничари" са на петото място с точка повече от варненския тим.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe