Мениджърът на Арсенал - Микел Артета, коментира равенството 2:2 на отбора му срещу Уест Хам в мача от 31-ия кръг на Премиър лийг. Според наставникът на “артилеристите” въпреки новата загуба на точки нищо не се е променило за лондончани в битката за първото място.

"Огромно разочарование. Отново започнахме много добре мача, контролирахме напълно ситуацията, но след това изпуснахме аванса си. Дадохме надежда на противника, допуснахме лоша дузпа и се отнесохме с прекалено уважение. Кацнахме на влакче на ужасите в увеселителен парк, където всичко е разрешено. Целта ни беше да вкараме третия и четвъртия гол, но не го сторихме. Що се отнася до надпреварата за титлата, нищо не се е променило от наша страна", каза Артета след мача.

💬 “We have to look in the mirror… when a team is there for the killing, you have to kill - especially in this league.”

Mikel Arteta’s assessment of our draw at West Ham 👇

— Arsenal (@Arsenal) April 16, 2023

Равенството бе второ поредно за “топчиите” и те вече имат само 4 точки пред втория в Премиър лийг - Манчестър Сити, който е и с мач по-малко.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago