Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти сподели очакванията си за реванша от 1/4-финалите на Шампионската лига срещу Челси. “Белите” спечелиха първия мач с 2:0 и са фаворит преди гостуването в Лондон. 

“Всичко в отбора е наред. Мотивирани сме, както винаги. Чака ни важен мач във важен турнир. Трябва да игрем перфектно. В рамките на 90 минути може да се случи всичко, но ние сме готови”, заяви Анчелоти на днешната си пресконференция. 

“В Реал Мадрид целта е ясна - винаги трябва да се побеждава. Футболистите са длъжни да се борят до последно и да играят с всички сили. Ако отново се класираме за полуфиналите, значи добре сме си свършили работата”, обясни италианецът. 

📍 London pic.twitter.com/f7XZ8d7kyK

— Madrid Xtra (@MadridXtra) April 17, 2023

“Историята говори за това, Реал е кралят на Шампионската лига. Ние сме само малка част от този клуб. Със сигурност ще се опитаме към 14-те купи от турнира да добавим още една”, каза Анчелоти. 

Двубоят на “Стамфорд Бридж” е утре от 22:00 часа.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago