Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп постави много висока оценка за представянето на своя отбор в мача срещу Лийдс. Мърсисайдци постигнаха гръмка победа с 6:1 на “Елънд Роуд”, която беше първа за тях в Премиър лийг в последните 5 мача. 

“Не знам откъде да започна. С изключение на отделни епизоди, играхме брилянтно. Контролирахме топката с увереност и спокойствие. Контрапресата ни беше най-добрата от години. Любимият ми момент е този в 92-ата минута, когато четирима наши играчи подгониха горкия футболист на Лийдс с топката. Фантастично”, заяви доволният Клоп. 

“Мисля, че в много аспекти това беше най-силният ни мач от началото на сезона. Предизвикахме грешките на съперника и вкарахме красиви голове. Това не беше мач, който Лийдс трябваше да спечели. Ние бяхме дошли за победата и видях точно това, което исках”, продължи германецът. 

"Oh my god!" 😍

Jurgen Klopp's reaction to his Liverpool side showing desire to win the ball back in 92nd minute 🤣 pic.twitter.com/VVGfL8og5x

— Football Daily (@footballdaily) April 17, 2023

“Страхотен мач от страна на Диого Жота. Радвам се, че всички нападатели вече са здрави. Те постоянно се конкурират на тренировките и това ги кара да вървят напред. Топ 4? Зависи и от резултатите на други отбори. Брайтън още е пред нас. Няма от какво да се притесняваме. Трябват ни добри резултати, а след това ще видим класирането в края на сезона”, добави Клоп. 

Ливърпул е 8-и с 47 точки, а четвъртият Нюкасъл има 56.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages