Ръководството на Тотнъм планира да проведе първоначални разговори с Луис Енрике през тази седмица. Испанецът вече имаше подобна среща със силните фигури в Челси, но на „Стамфорд Бридж“ взеха решение да назначат временно на поста клубната легенда Франк Лампард, което оставя шансове и на други клубове да се опитат да примамят бившия селекционер на Испания.

Според „Дейли Телеграф“ Луис Енрике и Юлиан Нагелсман са на челните места в списъка на Тотнъм с потенциални кандидати за мениджърския пост. Арне Слот, Венсан Компани и Маурисио Поетично също са споменавани, но за момента те не са със статута на фаворити.

Въпреки че Даниел Леви има конкретен план да разговаря с Енрике още тази седмица, това не означава, че той ще предложи на испанеца да заеме поста веднага. Преди няколко дни в Испания се появи информация, че Ернике е поискал от Челси да поеме работата още сега, но собственикът на „сините“ не е бил съгласен. Ситуацията в Тотнъм е подобна и там планират да завършат сезона с Кристиан Стелини и след това да назначат нов постоянен мениджър. В клуба обаче искат да са се договори с бъдещия нов наставник възможно най-рано.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe