Временният мениджър на Челси Франк Лампард загуби и четвъртия си мач начело на тима. “Сините” отстъпиха с 0:2 на Реал Мадрид в реванша от 1/4-финалите на Шампионската лига и напуснаха турнира. В три от тези двубои лондончани изобщо не успяха да се разпишат. 

“Играхме наистина добре в продължение на 60 минути. Създадохме положения, но не ги реализирахме. Не искам да хваля много футболистите, но се забеляза значителен прогрес в сравнение с предишния мач”, коментира Лампард. 

Frank Lampard is the first ever Chelsea manager not to win any of his first four games in charge of the club in the Premier League era:

◉ Wolves 1-0 Chelsea
◉ Real Madrid 2-0 Chelsea
◉ Chelsea 1-2 Brighton
◉ Chelsea 0-2 Real Madrid

Not the return he was hoping for. 😳 pic.twitter.com/Fc1tlvT2qq

— Squawka (@Squawka) April 18, 2023

“Челси е стигал и по-напред в Шампионската лига. Искам футболистите да запомнят днешното усещане. Те играят за клуб, в който се иска винаги да се раздават на максимума на възможностите си. Няма да правя услуги на никого. Всеки трябва да се доказва. Няма да сваляме летвата”, каза още бившият халф. 

Срещу Реал Мадрид Челси не вкара гол в двата мача от елиминациите на Шампионската лига за първи път от 2005 година, когато отпадна на полуфиналите от Ливърпул след две поражения с по 0:1. Тогава Лампард беше част от състава на “сините”.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages