Ювентус получи позитивни новини по време на обжалването на наказанието с лишаване от 15 точки, наложено му от Серия А. Жалбата е пред Италианския олимпийски комитет, от където за признали, че “липсва яснота” относно мотивацията на решението и e възможно да се стигне до нов процес.

Обжалването се състоя днес и продължи около три часа, а решението се очаква да бъде ясно по-късно тази вечер. Адвокатите на Юве искат отмяна на наказанетие с лишаване от точки, както и санкциите на директорите Андреа Аниели, Фабио Паратичи, Маурицио Аривабене и Федерико Черубини. Те са обвинени в изкуствено повишаване на трансферни суми с цел повишаване на приходите във финансовите отчети.

La Procura chiede un nuovo giudizio da parte della Corte FIGC sul caso Juventus: «C’è una carenza di motivazione che deve essere valutata in un nuovo giudizio» https://t.co/JwxWy0o2EU pic.twitter.com/s6iP9ygeUP

— Calcio e Finanza (@CalcioFinanza) April 19, 2023

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago