Манчестър Юнайтед гостува на Севиля в мач реванш межу двата отбора от 1/4-финалите в Лига Европа. Първата среща в Англия завърши 2:2 и остави доста въпросителни, на които двата тима ще трябва да отговорят тази вечер на “Рамон Санчес Писхуан”.

Наставникът на домакините Хосе Луис Мендилибар този път залага на голмайстора Юсеф Ен-Несири, който бе оставен на скамейката в първата среща, но имаше ключова роля след появата си на терена. Интересно е и решението опитният Хесус Навас да бъде поставен като десен бек, където ще трябва да се справя с бързия Антони от противника.

🚨 𝗡𝘂𝗲𝘀𝘁𝗿𝗼 𝗫𝗜 𝘁𝗶𝘁𝘂𝗹𝗮𝗿. #UEL ⤵

Bono - Jesús Navas, Badé, Marcao, Acuña - Gudelj, Fernando, Rakitic, Ocampos, Lamela - En-Nesyri.

❤️ ¡Vamos, 𝗦𝗘𝗩𝗜𝗟𝗟𝗔!#WeareSevilla #NuncaTeRindas pic.twitter.com/yE3cDCuvpz

— Sevilla Fútbol Club (@SevillaFC) April 20, 2023

Добрите новини за мениджъра на гостите Ерик тен Хаг е завръщането на контузените Маркъс Рашфорд, Люк Шоу и Тайлър Маласия, но и тримата сядат на скамейката. Единствено Марсел Забитцер, който вкара двете попадения за Манчестър Юнайтед в първата среща, е титуляр след своята травма и заема мястото на Бруно Фернандеш, който пък е наказан. В сърцето на отбраната ще действат Хари Магуайър и Виктор Линдельоф, а като ляв бек играе Диого Далот.

📋 Your United XI for tonight's huge game 👊#MUFC || #UEL

— Manchester United (@ManUtd) April 20, 2023

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages