Специалното петъчно издание на “Контра” по традиция е посветено на предстоящите четири най-интересни мача от топ първенствата на Европа през уикенда.

Журналистите на Sportal.bg Васил Сумрачки и Даниел Любомиров в компанията на коментатора от bTV Валери Генов анализираха битката за топ 4 в Премиър лийг и Серия “А”, където ще гледаме важни сблъсъци в неделя.

Нюкасъл посреща Тотнъм в стремеж да си бетонира превъзходството в точково отношение спрямо “шпорите”, които продължават да са постоянни в своето непостоянство.

Може ли тимът на Еди Хау да запише ново безупречно домакинство и ще се изпълни ли прогнозата на “Контра” за над 1.5 гола през второто полувреме?

Брайтън пък приема Манчестър Юнайтед в изключително позитивен период от сезона, докато “червените дяволи” още се възстановяват от поражението от Севиля. Прогнозата на “Контра” за този дуел е все пак Ерик тен Хаг и компания да се уповават на по-големия си опит и да стигнат до нов финал на “Уембли”.

Барселона приема Атлетико (Мадрид) в качеството си на лидер и почти сигурен шампион, но и на отбор, който изпитва проблеми да вкара гол. Антоан Гризман обаче се намира в прекрасна форма и със сигурност ще опита да разочарова феновете на “Камп Ноу”.

Ювентус и Наполи се впускат в дуел с различни характеристики на съперниците и моментен импулс, защото “Старата госпожа” си върна 15-те точки и е в битката за топ 4. “Партенопеите” пък ще трябва да реагират адекватно след болезненото отпадане от Шампионска лига.

Гледайте “Контра”!

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe