Ливърпул приема Нотингам Форест на „Анфийлд“ в опит да запише втора поредна победа и да се доближи до отборите, които гравитират около четвъртото място във временното класиране на Премиър лийг. В миналия кръг мърсисайдци разбиха с 6:1 като гост Лийдс, с което прекъснаха серия от пет мача без успех, а Форест очаквано загуби от Манчестър Юнайтед и остана в зоната на изпадащите. Тимът на Стив Купър няма победа в десет поредни двубоя в първенството.

Юрген Клоп залага на абсолютно същия състав, който започна и в споменатия мач с Лийдс. Това означава, че Дарвин Нунес отново остава на пейката за началото. Мохамед Салах, Коди Гакпо и Диого Жота стартират в атаката. Роберто Фирмино не е в групата, тъй като е с контузия.

Стив Купър е предприел една голяма изненада с решението да остави голмайстора на отбора Бренан Джонсън на пейката. Вместо него започва Орел Мангала.

Arriving at Anfield 📍#LIVNFO pic.twitter.com/9vvd5RVHXQ

— Liverpool FC (@LFC) April 22, 2023

Ливърпул: Алисон, Александър-Арнолд, Конате, Ван Дайк, Робъртсън, Хендерсън, Фабиньо, Джоунс, Салах, Гакпо, Жота

Нотингам Форест: Навас, Фелипе, Ниакате, Маккена, Уилямс, Фройлер, Данило, Лоди, Мангала, Гибс-Уайт, Ауоний

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages