Манчестър Сити се изправя срещу Шефилд Юнайтед в първия полуфинал на ФА Къп. Тимът от Чемпиъншип, който отстрани Тотнъм по пътя до този етап, е много близо до директна промоция, като му трябва една победа, за да си осигури завръщане в елита. За “гражданите” това е пето поредно участие на полуфиналите в турнира. Миналия сезон те отпаднаха на този етап от Ливърпул.

Сити има много важен мач в битката за титлата в сряда, когато приема Арсенал. Пеп Гуардиола е направил шест промени в състава от мача с Байерн през седмицата. Стефан Оргета застава на вратата на мястото на Едерсон. В защита промените са сериозни. Контузеният Нейтън Аке не е разположение, а Рубен Диаш и Джон Стоунс са на пейката. В тима се завръщат Кайл Уокър и Аймерик Лапорт, а отляво ще действа Сержио Гомес. Кевин Де Бройне е резерва, както и Родри, а в Хулиан Алварес ще помага на Ерлинг Холанд в атаката.

🔵 𝗧𝗘𝗔𝗠𝙉𝙀𝙒𝙎 ⚔️

XI | Ortega Moreno, Walker, Akanji, Laporte, Gomez, Gundogan (C), Bernardo, Mahrez, Alvarez, Grealish, Haaland

SUBS | Ederson, Dias, Phillips, Stones, Rodrigo, De Bruyne, Foden, Palmer, Lewis#ManCity | @HaysWorldwide pic.twitter.com/qUVG87hbje

— Manchester City (@ManCity) April 22, 2023

МАНЧЕСТЪР СИТИ - ШЕФИЛД ЮНАЙТЕД

МАН СИТИ: Морено, Уокър, Аканжи, Лапорт, Гомес, Гюндоган, Бернардо Силва, Марез, Грийлиш, Алварес, Холанд
ШЕФИЛД ЮНАЙТЕД: Фодерингъм, Робинсън, Игън, Ахмедходжич, Лоу, Флек, Норууд, Берг, Балдок, Джебисън, Ндиайе

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago