Шефовете на Тотнъм обсъждат бъдещето на временния наставник на тима Кристиан Стелини, съобщава “Скай Спортс”. Италианският специалист бе помощник на Антонио Конте при “шпорите” и водеше тима по време на отсъствието му, след като бе опериран. 

Именно това бе и причината от ръководството на “шпорите” да предпочетат да назначат него като временен вариант след уволнението на Конте. Резултатите на тима обаче не само, че не се подобриха, но и кризата в тима продължава да се задълбочава. Тотнъм има само една победа в последните пет двубоя в Премиър лийг, а вчера претърпя истинско унижение, след като загуби гостуването си на Нюкасъл с 6:1, като лондончани получиха пет попадения в рамките на първите 21 минути. 

Именно поради тази причина ръководството обмисля да отстрани Стелини и да сложи на негово място Райън Мейсън. Бившият халф в момента изпълнява функцията на асистент на италианеца, а в миналото е бил и също временно начело на Тотнъм. Отборът приема Манчестър Юнайтед в четвъртък и евентуална промяна би могла да се случи именно преди двубоя с "червените дяволи".

Шефовете на “шпорите” продължават преговорите за нов постоянен мениджър, като за фаворит в момента е смятан Юлиан Нагелсман. В последните часове немският “Билд” пък допълва информацията, като съобщава, че бившият наставник на Байерн (Мюнхен) е силно заинтригуван от възможността да застане начело на лондончани през следващата кампания.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages