Основният фаворит за мениджърския пост в Челси Маурисио Почетино вече прави планове за това как ще изглежда тима под негово ръководство през следващата година. На днешните си страници вестник “Дейли Мейл” изненадващо твърди, че той обмисля много сериозно да даде нов шанс в центъра на атаката на Ромелу Лукаку. 

Белгийският нападател бе привлечен от Интер през лятото на 2021 година след отличен сезон с екипа на миланския гранд. През следващата кампания обаче под ръководството на Томас Тухел той се представи много пдо очакванията и изобщо не можа да покаже играта, която накара лондончани да платят. толкова сериозна сума. Именно поради тази причина бе върнат на “нерадзурите” под наем през миналата година. Нападателят отново не успя да покаже високо ниво най-вече заради поредицата от контузии, които му попречиха да навлезе в добра форма. 

Почетино обаче вярва, че с добра подготовка Лукаку отново може да се върне на познатото ниво и да донесе толкова необходимите голове на Челси, който през този сезон в вкарал едва 30 попадения в 31 мача. Все пак очакванията са, ако всичко премине по досегашните предвиждания и Почетино бъде назначен, той да проведе ясен разговор за своите виждания за тима с белгиеца, след което да бъде взето крайно решение за неговото бъдеще.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages