Манчестър Юнайтед гостува на Тотнъм в мач от 33-ия кръг на Премиър лийг. “Червените дяволи” влизат в двубоя в добро настроение, след като само преди няколко дни успяха да достигнат до финала за Купата на Англия след много изтощителен мач с продължения и изпълнение на дузпи срещу Брайтън.

“Шпорите” пък претърпяха унизително поражение с 6:1 при гостуването си на Нюкасъл през уикенда, като само в първите двайсетина минути получиха цели пет попадения. Именно поради тази причина феновете на домакините ще очакват реакция от своите любимци днес. Само преди дни шефовете на тима решиха да заменят досегашния временен наставник Кристиан Стелини с Райън Мейсън. Бившият полузащитник не може да разчита на титулярния си вратар Юго Лорис и залага вместо него на Фрейзър Форстър. Клеман Ленгле се завръща в титулярния състав на мястото на сменения още през първата част срещу Нюкасъл Папе Сар, а Ричарлисон получава възможност от първата минута вместо Деян Кулушевски.

Your starting line-up for tonight’s clash against Manchester United 📋 pic.twitter.com/uosrP8Jj3J

— Tottenham Hotspur (@SpursOfficial) April 27, 2023

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг пък получава отлична новина, като Бруно Фернандеш, който имаше проблеми с глезена, е достатъчно здрав и започва от първата минута. Джейдън Санчо пък заменя Антони Марсиал, а Маркъс Рашфорд ще води атаката на тима. Хари Магуайър отново е извън групата на тима, макар че изтърпя наказанието си в двубоя с Брайтън, а в центъра на отбраната ще действат Виктор Линдельоф и Люк Шоу.

🚨 The team news is in — and @B_Fernandes8 starts for the Reds 👊 #MUFC || #TOTMUN

— Manchester United (@ManUtd) April 27, 2023

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages