Отборите на Барселона и Бетис излизат на “Камп Ноу” в среща от 32-рия кръг на Ла Лига. Двубоят започва в 22:00 часа.

По-рано през седмицата тимът на Чави разочарова след поражение с 1:2 от Райо Валекано. Независимо от това той е лидер и изглежда сигурен шампион.

Наставникът залага на Андреас Кристенсен като титуляр. Заради контузия датският защитник не е играл от 19 март насам. Друг футболист с проблеми досега - Усман Дембеле, който вече е възстановен, е сред резервите. Педри и Гави започват заедно от първата минута.

🚨 BARÇA XI 🚨#BarçaBetis pic.twitter.com/zk7mp0iegu

— FC Barcelona (@FCBarcelona) April 29, 2023

Бетис се бори за участие в евротурнирите и преди този мач е на шеста позиция. Тимът излиза без Набил Фекир и Борха Иглесиас, които са контузени. Бразилецът Вилиан Жозе е на върха на атаката в състава на Мануел Пелегрини.

💚🤍💚

¡Nuestro once inicial para el #BarçaRealBetis!#DíaDeBetis pic.twitter.com/gsKErbsQS1

— Real Betis Balompié 🌴💚 (@RealBetis) April 29, 2023

Това е трети сблъсък между “блаугранас” и севилци от началото на годината. В предишните два Барса спечели - първо с дузпи в полуфиналите за Суперкупата на Испания и после с 2:1 като гост за първенство.

Съставите: 
БАРСЕЛОНА: Тер Стеге, Кунде, Араухо, Кристенсен, Балде, Бускетс, Де Йонг, Педри, Гави, Рафиня, Левандовски 
БЕТИС: Силва, Монтоя, Пецела, Фелипе, Миранда, Родригес, Карвальо, Енрике, Айосе, Каналес, Вилиан

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe