Манчестър Юнайтед приема Астън Вила в мач от 34-ия кръг на Премиър лийг. “Червените дяволи” ще търсят нови три точки в продължаващата си борба за класиране в зона Шампионска лига, но срещу себе си имат един от тимовете в най-добра форма в английското първенство. Бирмингамци имат четири победи и едно равенство в последните пет срещи, а домакините допуснаха да бъдат изравнени от Тотнъм преди няколко дни, след като пропиляха преднина от две попадения.

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг прави две промени в своя тим, като Тайлър Маласия и Марсел Забитцер получават възможност да стартират от първата минута на местата на Антони и Аарън Уан-Бисака.

🔴 U N I T E D 🔴#MUFC || #MUNAVL

— Manchester United (@ManUtd) April 30, 2023

Наставникът на Астън Вила Унай Емери не прави нито една промяна в своята титулярна единайсеторка в сравнение с тези, които започнаха от първата минута при победата над Фулъм. Това е и четвърти пореден старт на Леандър Дендонкер.

Your Aston Villa today. 👊 #MUNAVL pic.twitter.com/rEcV4no8D2

— Aston Villa (@AVFCOfficial) April 30, 2023

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages