Ливърпул показа малко повече постояннство последните седмици. Мърсисайдци спечелиха последните си три мача и се върнаха в борбата за топ 4, но изоставането им не е малко. Тимът на Юрген Клоп приема Тотнъм, който има една точка повече от днешния си съперник.

Лондончани се разделиха с Кристиан Стелини след тежката загуба с 1:6 от Нюкасъл. След това показаха по-добро лице през второто полувреме срещу Манчестър Юнайтед и стигнаха до 2:2.

Team news is IN 📋🔴

This is how we line up for #LIVTOT 👊

— Liverpool FC (@LFC) April 30, 2023

Луис Диас е в титулярния състав на Ливърпул за първи път от октомври. Той е една от трите промени, които Юрген Клоп е направил от срещата с Уест Хам през седмицата. Диого Жота е оставен на пейката, където са още Джордан Хендерсън и Жоел Матип. На техните места ще играят Харви Елиът и Ибрахима Конате.

Two changes ahead of #LIVTOT as Deki and Ben Davies come into the starting XI 👊 pic.twitter.com/1NFESwVxQl

— Tottenham Hotspur (@SpursOfficial) April 30, 2023

Райън Мейсън е направил две промени от срещата с Ман Юнайтед. Ричарлисон е оставен сред резервите, а неговото място заема Деян Кулушевски. Бен Дейвис пък е титуляр за сметка на Клеман Ленгле.

ЛИВЪРПУЛ - ТОТНЪМ

ЛИВЪРПУЛ: Алисон, Александър-Арнолд, Конате, Ван Дайк, Робъртсън, Фабиньо, Джоунс, Елиът, Диас, Салах, Гакпо
ТОТНЪМ: Форстър, Ромеро, Дайър, Дейвис, Поро, Скип, Хьойберг, Перишич, Кулушевски, Сон, Кейн

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe