Садио Мане може да напусне изненадващо Байерн Мюнхен през предстоящото лято, съобщава испанският вестник “АС”. Сенегалецът пристигна при баварците само преди година, но прекара сезон изпълнен с травми и проблеми. Само преди няколко дни той се замеси в нов скандал, след като удари Льорой Сане след загубата от Манчестър Сити с 0:3 в Шампионската лига. В Байерн го взеха с идеята да замени в атаката Робърт Левандовски, но това така и не стана по очаквания начин.

Междувременно в английската преса от няколко дни се говори все по-настоятелно, че нападателят на Астън Вила Оли Уоткинс е привлякал интереса на шефовете на баварците. Английският нападател прави доста силен сезон и вече има 14 гола и 5 асистенции на сметката си в 33 двубоя в Премиър лийг.

Шампионите на Бундеслигата почти сигурно ще търсят типичен централен нападател, който да увеличи атакуващата мощ на тима, а и ще даде възможност на наставника на тима Томас Тухел да се върне към по-традиционни за немския тим схеми на игра.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages