Оказва се, че ръководството на Пари Сен Жермен не само инвестира в редица от най-големите звезди сред футболистите, а се е грижело и за реномето на клуба извън терена. Потвърждават се информациите, че шампионите на Франция са заделяли средства, с които са плащали на различни инфлуенсъри да пишат хубави неща за клуба в социалните мрежи.

За нещо такова спомена още през миналото лято френският журналист Роман Молина. Според него парижани или свързани с клуба фирми са давали по 1000 евро на такива личности само за един мач. От тях се е искало да отбелязват само положителни неща за тима, клуба и т.н. Излиза дори, че въпросните хора са на договори.

Вчера популярният сред феновете на ПСЖ Сабри Уриен, известен като Sabri #ParisienOuRien, написа следното: “Контрактът ми приключва на 13 юни и ви давам дума, че ще разкрия всичко. Изобщо не ми дреме. Изморих се да си мълча, докато моят клуб и неговите привърженици се държат зле. Писна ми да бъда мек, но пък и веднага си признавам, че първо трябваше да подсигуря бъдещето си”.

Mon contrat se termine le 13 juin et vous avez ma parole que je vais tout vous dire je m’en bats les couilles j’en ai marre moi aussi de garder les choses en moi alors que mon club et ses supporters vont mal donc stop Sabri en a marre d’être adoucis et je suis le premier à le…

— Sabri #ParisienOuRien (@Sabripsgourien) May 3, 2023

В коментарите под тази си публикация в “Туитър” инфлуенсърът иронизира твърдението на Молина, че е получавал по 1000 евро само за един двубой.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe