Съпругата на Тиаго Силва написа в социалните мрежи, че е “много трудно” да гледа как Челси страда, като същевременно загатна, че проблемите на “сините” на игралното поле се отразяват и на личния живот на играчите. Белен Силва, която е известна с това, че често открито изразява своето мнение и дори не веднъж си е позволявала да критикува мениджъри на лондончани за решенията им, сега пише, че самата тя се чувства безпомощна от случващото се на “Стамфорд Бридж”.

View this post on Instagram

A post shared by Isabelle Silva (@bellesilva)

Челси прави изключително слаб сезон и към този момент заема 10-ото място в класирането на Премиър лийг, като отборът е в поредица от седем поредни двубоя без победа в първенството. Те отпаднаха от всички “домашни” турнири, както и от Шампионската лига, а в течение на кампанията са водени от трима мениджъри, последният от тях е Франк Лампард.

“Много е трудно да се вижда това, което аз гледам по телевизията. Положението вкъщи се влошава, защото не знам с какво да помогна, какво мога да кажа. Много е тъжно, Тиаго Силва,не си сам,” пише Белен Силва.

View this post on Instagram

A post shared by Isabelle Silva (@bellesilva)

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago