Звездата на Лацио Чиро Имобиле бе изключително разочарован и бе уловен как даде воля на гнева си след смяната си в двубоя срещу Сасуоло двайсетина минути преди края на двубоя. 33-годишният нападател започна да блъска с гипсираната си ръка по част от скамейката и се наложи да бъде успокоен от един от хората в щаба на Маурицио Сари, за да се овладее. 

☹ La reazione di Ciro #Immobile al cambio.. pic.twitter.com/4fv4pwDAKX

— AllRoundLazio (@AllRoundLazio) May 3, 2023

Самият Имобиле започна срещата като титуляр, но не успя да окаже съществено влияние върху представянето на своя тим, който в крайна сметка спечели трудна, но важна победа с 2:0 над Сасуоло и продължава да заема второто място в подреждането на Серия А. Нападателят, който се превърна в един от символите на “орлите” последните години, не прави най-добрия си сезон и често е преследван от контузии. През април той претърпя и катастрофа, при която счупи ръката си, което е причината за гипсираната му ръка. Все пак от началото на сезона Имобиле има 12 гола в 33 мача в първенството.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages