Манчестър Юнайтед гостува на Уест Хам от 21:00 часа в двубой от 35-ия кръг на Премиър лийг. "Червените дяволи" загубиха преди няколко дни от Брайтън и нямат право на нова грешна стъпка, ако искат да са спокойни за мястото си в топ 4. Отборът на Ерик тен Хаг има 63 точки, а при победа ще измести от третата позиция Нюкасъл, който отстъпи на Арсенал с 0:2 и остана с 65 точки.

Уест Хам е в серия от три поредни поражения и до последно ще се бори за оцеляването си в елита. "Чуковете" са на 4 точки над зоната на изпадащите, но до края на сезона им предстоят срещи с преки конкуренти, а програмата се усложнява и от полуфиналите срещу АЗ Алкмаар в Лигата на конференциите.

Домакините отново са без контузените Курт Зума, Джанлука Скамака и Владимир Цоуфал. Дейвид Мойс залага в предни позиции на Микаел Антонио, а Джаръд Боуен и Саид Бенрама ще атакуват по фланговете. В средата на терена са Лукас Пакета, Деклан Райс и Томаш Соучек, а четиримата в отбрана пред Лукаш Фабиански са Тило Керер, Наиф Агер, Анджело Огбона и Аарън Кресуел.

Tonight's Hammers! ⚒️ pic.twitter.com/s0I6L5udvv

— West Ham United (@WestHam) May 7, 2023

Списъкът с отсъстващи в Манчестър Юнайтед е доста дълъг, като включва Рафаел Варан, Алехандро Гарначо, Скот Мактоминей, Лисандро Мартинес и Дони ван де Беек. Тен Хаг ще разчита на върха на атаката на Маркъс Рашфорд, подпомаган от Антони, Бруно Фернандеш и Джейдън Санчо. Каземиро и Кристиан Ериксен са двойката вътрешни халфове, а в защита ще действат Аарън Уан-Бисака, Виктор Линдельоф, Люк Шоу и Диого Далот. Под рамката, разбира се, е Давид Де Хеа.

Team news = locked in 🔒#MUFC || #WHUMUN

— Manchester United (@ManUtd) May 7, 2023

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages