Лионел Меси няма да се завърне в Барселона, защото вече е приел офертата на Ал-Хилал и през лятото ще подсили клуба от Саудитска Арабия, съобщи ексклузивно “Ел Чирингито”. Така той отново ще се събере в една лига с Кристиано Роналдо, който е в Ал-Насър.

Според слуховете предложението на Ал-Хилал е било за заплата от 500 млн. долара/сезон.

Иначе Лео кара последните си седмици като футболист на Пари Сен Жермен. В момента даже той е изваден от отбора за наказание, че пътува до Саудитска Арабия за кратка ваканция, без да получи разрешение за това от ръководството.

Днес той поднови индивидуални тренировки на базата на парижани.

⚽️🔛 Leo Messi de retour à l'entraînement ce lundi matin. pic.twitter.com/VkGGN3G8OI

— Paris Saint-Germain (@PSG_inside) May 8, 2023

Ал-Хилал е шампион на Саудитска Арабия за миналия сезон, но през настоящия е чак четвърти и няма шанс за нов триумф. В тази връзка клубът се опитва да привлече големи звезди, като освен това е отправил предложение още към Серхио Бускетс и Жорди Алба, а се очаква оферта да има и за Марко Верати.

През февруари Ал-Хилал игра финал срещу Реал Мадрид на Световното клубно първенство в Мароко. Европейският тим спечели двубоя с 5:3.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe