Бащата на Лионел Меси – Хорхе, който е и агент на суперзвездата на Пари Сен Жермен, реагира светкавично на днешните информации, че нападателят вече е приел предложението на саудитския Ал-Хилал в общ размер на 600 млн. евро. В свое изявление той напълно отрече тези слухове и подчерта, че едва в края на сезона световният шампион с Аржентина ще направи своя избор къде да продължи кариерата си.

„Няма абсолютно нищо договорено с нито един клуб за следващия сезон. Решението определено няма да бъде взето преди Лионел да приключи първенството с ПСЖ. Веднъж щом приключи кампанията, тогава ще дойде моментът за анализ и поглед върху това, с което разполагаме, и едва тогава ще бъде взето решение. Винаги има слухове и мнозина използват името на Лионел, за да добият известност, но истината е само една и тя е, че можем да уверим, че няма нищо договорено с никого. Нито на думи, нито подписано, нито договорено и така ще си остане, докато не приключи сезонът.

🚨🔴 Jorge Messi official statement.

“There’s absolutely NOTHING agreed with any club for next season. We will decide at the end of the season”.

“Nothing is signed, agreed or verbally agreed. Only fake news using Leo’s name”. pic.twitter.com/eJQOsBerGp

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) May 9, 2023

Приемам информациите в медиите за липса на уважение. Има такива, които осъзнато и нарочно мамят, без да проверяват по никакъв начин своите твърдения. Те искат да превърнат в новина всеки злонамерен слух или такъв, който защитава техните интереси. Трябва да дадат обяснение, защото информациите им се контрастират… Не искат истината да развали техните „новини““, се казва в разпространената позиция на Меси-старши.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago