Халфът на Манчестър Сити Джак Грийлиш е убеден, че неговият отбор ще се справи с Реал Мадрид в реванша от полуфиналите на Шампионската лига и ще се класира за втори финал в турнира в последните три сезона. Двубоят на "Сантигао Бернабеу" завърши 1:1, но на своя стадион Сити няма загуба в Шампионската лига от 2018 година, когато отстъпи на Ливърпул. Ще се отнася до актуалния сезон, "гражданите" са в серия от 14 поредни победи на "Етихад" във всички турнири. Голова разлика в тези срещу е 49:7 в полза на тима на Джосеп Гуардиола.

"Научихме много от мачовете с Реал през миналата година. Сега отборът е различен. Минала е една година. Имаме перфектен баланс между опит и млади играчи от световна класа. Никога не съм се чувствал толкова убеден, когато излизам на терена. Така е заради играчите, които са около мен. На "Етихад" няма кой да ни спре.

Дойдохме в Мадрид да спечелим. Не успяхме, но показахме характер, след като изоставахме в резултата на стадион като този. В крайна сметка мисля, че равенството е справедлив резултат", коментира Грийлиш.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago