Нападателят на Лестър Джейми Варди говори за трудното положение на тима в края на сезона, като клубът се намира в зоната на изпадащите три мача преди края на сезона.

Варди помогна на тима да спечели титлата в лигата през сезон 2015/2016, отбелязвайки 24 гола. Но този път "лисиците" се борят за оцеляване в елита, като отборът е 18-и в класиране, на две точки от зоната на спасението.

Striker Jamie Vardy said keeping Leicester City in the Premier League would be the biggest achievement of his career as the club sit in the relegation zone with three games left to play. https://t.co/cgyEi1JtUQ

— Reuters Sports (@ReutersSports) May 11, 2023

"Мисля, че в този момент оцеляването би било най-голямото постижение. Ето колко е важно. Трудно е и не мисля, че болката всъщност е достатъчно силна дума за това как се чувствам, след като съм тук толкова дълго", каза Варди пред радио TalkSPORT.

"Тъй като бях на всички възходи и падения през цялото време, никога не съм искал да видя отново в подобна ситуация, така че е трудно да бъдем там, където сме в момента", добави той.

“I don’t think ‘hurting’ is a strong enough word for how I’m feeling”

We are at Leicester City’s training ground for an exclusive sit down interview with Jamie Vardy. @DarrenBent asked the questions and you’ll hear the interview on Drive from 17:30 on @talkSPORT pic.twitter.com/JSGnlQUuJo

— Jason Bourne 🗣🎙📻 (@JasonBourne1986) May 10, 2023

Варди казва, че е трудно да се определи какво се е объркало този сезон за Лестър, който се раздели с мениджъра Брендън Роджърс миналия месец.

Отборът, който спечели ФА Къп през 2021, приема Ливърпул в понеделник, преди да се изправи срещу Нюкасъл като гост и Уест Хам у дома в последните си три срещи от кампанията.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago