Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг коментира битката зо топ 4. Утре "червените дяволи" приемат Уулвърхамптън, след като записаха две поредни загуби. Преднината им пред петия Ливърпул е само една точка, но те са изиграли мач по-малко.

"Уверени сме в това, което правим. Имахме доста успехи, спечелихме доста мачове", заяви Тен Хаг. Относно серията на Ливърпул, който записа шест поредни победи, той каза: "Знаем това, но не е важно, защото всичко е в нашите ръце. Докато държим съдбата си в ръцете си, не зависим от тях".

Erik ten Hag says he is "ignoring" Liverpool in the #PL top four race https://t.co/cOLDUUBzK1

— UtdDistrict (@UtdDistrict) May 12, 2023

Тен Хаг разкри, че голмайсторът на тима Маркъс Рашфорд може да пропусне утрешния двубой, но Рафаел Варан вече е на негово разположение след двумесечно отсъствие поради контузия в глезена.

"Рафаел Варан се завръща, Маркъс Рашфорд е под въпрос. Маркъс има контузия е под въпрос, голяма въпросителна около неговото участие, но се радваме, че Варан се завръща", сподели наставникът.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe