Манчестър Юнайтед приема Уулвърхамптън в мач от 36-ия кръг на Премиър лийг. Срещата е от изключително значение за домакините, които са в серия от две загуби и ще искат да се върнат на победния път и да направят нова крачка към гарантирането на място в зона Шампионска лига. “Вълците” има три успеха в последните пет срещи и вече до голяма степен си гарантираха запазване на елитния статут и догодина, което може да ги направи макло по-спокойни.

Мениджърът на “червените дяволи” Ерик тен Хаг прави три промени в своя тим в сравнение с титулярите при загубата от Нюкасъл. Маркъс Рашфорд отбата от групата поради контузия, а Ваут Вегхорст и Тайрел Маласия сядат на пейкката. Джейджън Санчо и Антони Марсиал заемат своите места в офанзивната тройка, а Рафаел Варан се завръща след отсъствие поради контузия.

📋 Three changes for today's starting XI...

➡️ Varane, Martial, Sancho
⬅️ Malacia, Weghorst, Rashford#MUFC || #MUNWOL

— Manchester United (@ManUtd) May 13, 2023

Наставникът на Уулвърхамптън Юлен Лопетеги прави само една единствена промяна в сравнение с тима, който надделя над Астън Вила преди седмица. Даниел Бентли дебютира на вратата на тима в Премиър лийг, а Жозе Са остава на пейката. Атаката на тима пък ще бъде водена от Матеус Куня и Диего Коща, а Раул Хименес е сред резервите.

☝️ One change from #WOLAVL.
🐺 Bentley's Wolves & @premierleague debut.

How we line-up to face @ManUtd.

🐺📋 @AstroPay_OK pic.twitter.com/xSjco3FMOG

— Wolves (@Wolves) May 13, 2023

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages