Кандидатът за закупуване на Манчестър Юнайтед шейх Джасим бин Хамад Ал Тани, по подобие на мнозина фенове и наблюдатели, вече подозира настоящите собственици от семейство Глейзър, че просто не искат да продадат клуба, отбелязва “Би Би Си”. С това той оправдава протакането на процеса на преговори.

Още преди 177 дни катарецът обяви желанието си да поеме контрол върху “червените дяволи”. Толкова време по-късно обаче американците Глейзър така и не дават вид какво точно са планирали.

За момента е ясно, че кандидатите са само двама. Единият от Ал Тани, които иска всички акции, а другият е сър Джим Ратклиф, който обаче за момента предпочита да получи само малко над 50% от Юнайтед, което означава, че Аврам и Джоел Глейзър ще запазят своите дялове. След три години обаче Ратклиф ще има възможност да откупи техните акции.

В същото време повечето запалянковци държат цялостно скъсване с управлението на Глейзър, заради което предпочитат продажба на 100%.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe