Уест Хам гостува на АЗ Алкмаар в реванш от полуфиналната фаза на Лигата на конференциите. "Чуковете" спечелиха с 2:1 на "Лондон Стейдиъм" преди седмица и направиха голяма крачка към класиране на първи еврофинал в своето летоброене от 47 години. Нидерландският тим обаче има сериозни аргументи да обърне развоя в своя полза, тъй като АЗ няма загуба у дома в Европа в 25 поредни мача, в които записа 17 победи и осем равенства. Алкмаар преследва първи еврофинал от 42 години.

Дейвид Мойс, който бе направил девет промени за мача с Брентфорд през уикенда, залага на същите 11, които започнаха и преди седмица срещу АЗ Алкмаар. Соучек и Агер бяха единствените играчи, които взеха участие в мача в Премиър лийг.Ссега отново са титуляри. Цоуфал се завръща в групата, след като пропусна последните три мача заради контузия. Той обаче остава на пейката за началото.

Locked in. 🔒 pic.twitter.com/66ztP0JqP5

— West Ham United (@WestHam) May 18, 2023

Както се и очакваше, Керкеш, който бе наказана за срещата в Лондон, се завръща отляво на отбраната на нидерландския тим. Де Вит му отстъпва мястото си. Карлсон, който не е играл от 13 април заради контузия в бедрото, започва като ляво крило. Ван Бредероде се премества на други фланг.

АЗ: Райън, Сугавара, Бойкема, Хацидиакос, Керкеш, Райндерс, Мийнанс, Класи, Ван Бредероде, Павлидис, Карлсон

Уест Хам: Ареола, Керер, Зума, Агер, Кресуел, Соучек, Райс, Пакета, Боуен, Антонио, Бенрама

ГЛЕДАЙТЕ ТУК!

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago