Минути след края на мача вратарят на ЦСКА - София  Густаво Бусато беше в основната причина да се стигне до гневни реплики между играчите на “червените” и част от агитката на Лудогорец. На прибиране към тунела на “Хювефарма Арена” след драматичното равенство 2:2 от 32-ия кръг на efbet Лига, бразилският страж, който беше бурно аплодиран преди това от своята агитка, направи провокативни жестове към феновете на “зелените”. 

36

Това ядоса привържениците на разградчани, които се разгневиха и на останалите играчи, като Назон и Вион, които показваха жестове, че много говорят или да мълчат, а Юга дори взе флагчето на корнера и замахна към тях. Човек от щаба на Лудогорец обаче веднага взе флагчето от Юга и го върна на мястото, докато феновете започнаха да замерват със знамената от своята хореография футболистите в червено, като словесните реплики продължиха. 

За радост до нещо сериозно не се стигна, като накрая дори Иван Турицов поговори с част от разгневилите се фенове, след което футболистите на Саша Илич се прибраха в съблекалнята.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Борислав Цветанов